Kerstmissie Harderwijk

We hebben een kerstmissie!

De kerstmissie is een initiatief van Buiten Bewust Zijn om mensen te helpen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het wordt breed gedragen door het bedrijfsleven, scholen, maatschappelijke partijen en vrijwilligers. Ook Green Offices doet mee en wordt dit jaar omgedoopt tot de Groene Kerstfabriek!

Kerstpakket actie en Creatieve kerstmarkt

Kom in beweging voor een ander!  Dat kan heel simpel door dit jaar een paar extra kerstpakketten te bestellen en af te leveren bij Green Offices. Je kan ook via deze website het speciale KerstMissie-Pakket bestellen. De kerstpakketten worden aangevuld met leuke regionale initiatieven. De pakketten komen terecht bij mensen die echt een steuntje in de rug kunnen gebruiken! Heb je vragen? Bel 06-18581159

Op 21 december kunnen de pakketten worden afgehaald. De pakketten zijn voor mensen die wel een extraatje kunnen gebruiken.

Op 23 december is de Creatieve kerstmarkt. incl Santa Run voor jong en oud en tot slot een A-MEEZING afsluiting!

Vrijwilligers gezocht

Voor het inkopen en inpakken van de kerstpakketten, kascontrole, communicatie en (horeca)hulp tijdens de events op 21 en 23 december zoeken we vrijwilligers. Help je mee?

Meer informatie vind je hier: https://greenoffices.nl/kerstmissie/


Georganiseerd op:

Startwoe 21 december 2022 om00.00Tot ongeveerwoe 21 december 2022 om00.00

Locatie:

Locatie gegevens
Locatie