A Festival of Carols and Lessons

Kleinkoor Caprice vrijdag 23 december 2016  Grote Kerk Harderwijk

A Festival of Carols and Lessons

 

Op vrijdag 23 december a.s.  ’s avonds om negen uur voert Kleinkoor Caprice ‘A Festival of Carols and Lessons’ uit. Samen met leden van het Harderwijks strijkorkest, met daaraan toegevoegd blazers en harpspel, hoopt het koor voor de 34ste keer een fijne kerstviering te houden. De algehele leiding van de avond is in handen van dirigent Hans Noijens.

 

Het zal op vrijdagavond 23 december voor de trouwe toehoorders van Caprice weer genieten zijn om te luisteren naar bekende kerstmuziek. Maar ook nieuwe Carols staan op het programma. Prachtige bewerkingen van onder andere Carl Rüti, Benjamin Britten, Elizabeth Poston  en John Rutter zullen ten gehore worden gebracht. Enkele oude vertrouwde kerstliederen blijven altijd op het programma staan om het publiek de gelegenheid te geven volop mee te zingen. Bijzonder is dat dit jaar voor het laatst de lezingen op onnavolgbare wijze verzorgd worden door Simon Popma, zoals gebruikelijk in de Engelse taal.

 

We hopen dat de traditionele uitvoering van de Christmas Carols in Harderwijk,  evenals in  vorige jaren, succesvol zal zijn. De toegang tot het “Festival of Carols and Lessons” op vrijdag 23 december a.s. is vrij. Na afloop van het concert wordt bij de uitgang een collecte gehouden. Programmaboekjes á € 2,50 zijn verkrijgbaar bij Riemer & Walinga Boekverkoopers aan de Stationsstraat in Ermelo en Het Boekpunt, Achterstraat 31 in Putten. Ook ’s avonds aan de kerk zijn er uiteraard programma’s verkrijgbaar. De kerk gaat om 20.15 uur open. U bent allen van harte welkom!


Georganiseerd op:

Startvrij 23 december 2016 om20.15Tot ongeveervrij 23 december 2016 om00.00

Locatie:

Locatie gegevens
Locatie