Over ons

Geloven in


Wie zijn wij

‘Geloven in Harderwijk’ is een initiatief van een interkerkelijke werkgroep van Stichting Echo die namens christelijke instellingen in Harderwijk en Hierden deze website onderhoudt en beheert. Op de site is een overzicht van alle lokale kerken en organisaties mét hun contactgegevens te vinden. Daarnaast vindt u de agenda van activiteiten en evenementen.

Dit kunnen we niet alleen!
De bedoeling is dat wij jullie op de hoogte houden van het mooie aanbod aan kerkelijke activiteiten in de regio Harderwijk. Maar dit kunnen we niet alleen! Organiseer jij een mooie activiteit en wil je dat heel Harderwijk en Hierden komt? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Stuur als het kan een passende foto mee. Wij kunnen dit dan op onze startpagina plaatsen!

Verschillend, maar toch één
Hoewel wij als christelijke kerken verschillend kunnen zijn in onze vormen en uitingen, hebben we een gemeenschappelijke grond die ons samenbindt: de Bijbel als autoriteit en richtsnoer voor ons geloof en Jezus Christus als Redder en Heer van ons leven.

 

Disclaimer
‘Geloven in Harderwijk’ is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de activiteiten die op deze site vermeld worden, noch voor foutieve vermeldingen in de agenda. We plaatsen de informatie zoals die bij ons aangeleverd wordt. We behouden de vrijheid om iets niet te plaatsen als de inhoud niet strookt met de doelstelling van deze website.