BIJBELCURSUS- BOUWEN AAN JE FUNDAMENT!! (JOHANNES EVANGELIE)

Voor iedereen die verlangt naar diepgaande studie van de Bijbel: Vanaf donderdag 14 september 2017 gaat er een nieuwe Bijbelcursus van start. eens in de twee weken willen we het evangelie naar Johannes gaan bespreken. Waarom dit evangelie?

  • Het beschouwt als geen ander Bijbelboek de heerlijkheden van de Here Jezus als de eeuwige Zoon van God. Waar het in veel kringen vooral om onszelf gaat, is dit een verademing.
  • Het kennen van Christus als de eeuwige Zoon beschermt ons tegen dwaaleer over zijn Persoon (denk aan Jehova’s Getuigen).
  • Het beschrijft wat het is om omgang te hebben met de Vader en de Zoon.
  • Het leert ons wat nu het eeuwige leven in de praktijk is.
  • Het toont ons de bijzondere manier waarop de Here Jezus met verschillende individuen omging.
  • Het leert ons wie de Heilige Geest is en wat zijn taak is.
  • Het leert ons wat de bijzondere plaats van de christen in deze wereld is.

Er is nog veel meer, maar dit zijn zomaar wat punten. Waarschijnlijk duurt deze cursus minimaal twee seizoenen. De avonden beginnen om 19:30 en duren tot ongeveer 21:30. Dirk-Jan Jansen (dirkjanjansen.nl) verzorgt de studies. Het voornemen is om de studies te houden in het Echocentrum in Harderwijk (bij 10 of meer aanmeldingen). Als er minder aanmeldingen zijn, wordt de mogelijkheid bekeken om het in huiselijke kring te houden.

Ieder ontvangt weer een map waarin iedere les weer een paar bladzijden aan samenvatting inkomen. De kosten zijn 150 euro, over te maken op NL84INGB0002830714 t.n.v. Stichting Echo. Vermeld er a.u.b. ‘Johannes’ bij!


Georganiseerd op:

Startdo 14 september 2017 om19.30Tot ongeveerdo 14 september 2017 om21.30

Locatie:

Stichting Echo
Locatie gegevens
AdresMelis stokelaan 91-A
Postcode3842 GLPlaatsHarderwijk