Bouwstenen bijbelschool van start

Hoe kan ik mijn geloof handen en voeten geven in de kerk of daarbuiten? Hoe krijg ik meer diepgang in mijn geloof en verwoord ik dat in mijn gezin en werk? Met deze vragen willen we in de Bouwstenen Bijbelschool (BBS) bezig zijn.

De cursus brengt u steeds terug naar de Bijbel maar op een persoonlijke en praktische manier. De BBS wil u helpen uw plek te vinden in de kerk of ergens anders waar u God kunt dienen. Het accent ligt op karaktervorming en toerusting: Hoe kan ik een discipel van Jezus zijn en Hem dienen waar God mij geplaatst heeft?
De thema’s beslaan het persoonlijk geestelijk leven, de Bijbel en getuigen van het geloof. Onderwerpen als ‘het vaderhart van God’, ‘geloofszekerheid’, ‘aan de slag met de Bijbel’ ,‘de gemeente’ en ‘de Heilige Geest’ komen aan bod.

De BBS richt zich op christenen zonder theologische bagage. Iedereen kan deelnemen. De cursus is een goed vervolg voor mensen die eerder een Alphacursus gedaan hebben. Er wordt niet alleen les gegeven maar ook is er ruimte voor praktijkoefeningen, groepsgesprekken en interactie.

De cursus wordt aangeboden door Stichting Echo en heeft een interkerkelijk karakter. De lessen worden verzorgd door Hans Alblas, tevens coördinator en contactpersoon. Hans Alblas is spreker, Bijbelleraar en geestelijk begeleider (www.omnicus.nl). Predikanten uit diverse kerken, waaronder Johan het Lam en Jouke Telgenhof, nemen ook enkele lessen voor hun rekening.

Op D.V. woensdag 12 september, 19:30 uur, is er een informatieavond voor belangstellenden. De cursusavonden zijn vanaf 26 september om de 14 dagen. Alle bijeenkomsten vinden plaats in het Echocentrum, Melis Stokelaan 91A in Harderwijk.

Voor meer informatie zie www.ewv.nl of www.stichtingecho.nl.
Voor vragen en/of opgave: hansalblas@omnicus.nl of tel. 06-40527657.


Georganiseerd op:

Startwoe 12 september 2018 om19.30Tot ongeveerwoe 12 september 2018 om22.00

Locatie:

Stichting Echo
Locatie gegevens
AdresMelis stokelaan 91-A
Postcode3842 GLPlaatsHarderwijk