Ontmoetingsavond voor Gebedsgroepen

Op maandagavond 4 september zal in het Echocentrum een ontmoetingsavond gehouden worden voor alle gebedsgroepen in Harderwijk en Hierden, met het doel elkaar te bemoedigen en te versterken. Ook zal er een inleiding houden over het thema “bidden voor de stad” door Timo van der Woude van het Huis van gebed in Elburg

In 1993 werd met een groep plaatselijke christenen uit verschillende kerken het Stadsgebed opgezet. Inmiddels is het 25 jaar later en zijn er ruim 40 gebedsgroepen in Harderwijk en Hierden. Deze gebedsgroepen komen samen op scholen, in kerken, op bedrijven, bij mensen thuis, etc.
Nog altijd komt men vanuit deze verschillende gebedsgroepen op de eerste maandag van de maand samen voor het zogeheten Stadsgebed, steeds in een wisselende kerk.
Kerntekst voor het Stadsgebed is Jeremia 29 vers 7
‘Bid tot de Heer voor de stad ….. en zet je in voor haar bloei, want in de bloei van de stad is ook jullie bloei.’ Mensen die indertijd deelnamen aan het Stadsgebed, zijn daar soms vandaag de dag nog steeds trouw bij betrokken! We hebben vele antwoorden op gebed mogen zien in de afgelopen 25 jaar

De avond in Het Echocentrum begint om 20.00 uur en vanaf 19.45 uur is er koffie. Naast een inleiding zal er ook gelegenheid zijn om ervaringen uit te wisselen. Ook zij die (nog) geen deel uitmaken van een gebedsgroep zijn natuurlijk van harte welkom. Op de website van Stichting ECHO staat meer informatie en een overzicht van gebedgroepen in Harderwijk en Hierden (www.stichtingecho.nl).


Georganiseerd op:

Startma 4 september 2017 om20.00Tot ongeveerma 4 september 2017 om22.00

Locatie:

Stichting Echo
Locatie gegevens
AdresMelis stokelaan 91-A
Postcode3842 GLPlaatsHarderwijk