Ontspannen investeren in je liefdesrelatie

Marriage Course in Regenboog

Een relatie. Het klinkt vaak romantisch en gezellig, maar het is soms ook hard werken! Tijdens de Marriage Course krijg je als stel praktische tips om samen aan de slag te gaan met thema’s als conflicten en schoonfamilie. De Marriage Course wordt vanaf vrijdag 13 januari in De Regenboog georganiseerd.

De cijfers in Nederland liegen er niet om, relaties en huwelijken staan onder druk. En je denkt misschien wel ‘dat gebeurt mij niet’. De Marriage Course is als een APK voor stellen die willen bouwen aan hun relatie, juist als er nog geen grote problemen zijn. De cursus, die op christelijke uitgangspunten is gebaseerd, is praktisch en waardevol voor ieder stel, met of zonder christelijke achtergrond. In zeven bijeenkomsten komen thema’s als communicatie, vergeving en seks ter sprake.

De avonden zijn als een avondje uit, waarin je samen geniet van een prettige omgeving en met z’n tweeën in gesprek bent (zonder groepsgesprekken).

‘We kijken met een heel goed gevoel terug op de cursus, we maken nu meer tijd voor elkaar en voor ons gevoel zijn we minder ‘papa en mama’ en meer man en vrouw. Ook begrijpen we elkaar nu beter’, vertelde een eerder deelnemend stel.

De cursus wordt gehouden op de volgende vrijdagavonden 13 en 27 januari, 10 en 17 februari, 10 en 24 maart en 7 april. Kosten: 80 euro per stel (inclusief diner tijdens eerste avond, drinken en hapjes bij overige avonden). Locatie: Kerkelijk centrum “De Regenboog”, Biezenplein 1, Harderwijk. Informatie en opgave: marriagecourseharderwijk@gmail.com/0341-491442.


Georganiseerd op:

Startvrij 13 januari 2017 om18.00Tot ongeveervrij 13 januari 2017 om21.00

Locatie:

Locatie gegevens
Locatie