U2 viering

Op zondag 22 september 2019 organiseert de Protestantse Gemeente Harderwijk, een U2 viering in de Plantagekerk. Na de U2 Rockdienst in 2016 is er dit jaar een gehele nieuwe opzet van de U2 viering.
“Een U2 concert is nooit zomaar een concert. Er zijn van die momenten in onze concerten dat de muziek ons overneemt. Dat is het moment dat God komt binnenlopen”, aldus U2.
In deze U2 viering voor jong en oud gaan we de geestelijke roots van U2 zien, beleven, horen, staan we er bij stil en zingen we erover.
Naast de bekende nummers ‘Beautiful day’ en ‘Gloria’ laten we ook veel zien van hun laatste album ‘Songs of Experience’. We luisteren wat Bono zelf hierover vertelt en zien hem later met Eugene Peterson praten over de Psalmen en over eerlijk zijn. Bono: “De Psalmen zijn rauw, ze zijn vol van brute eerlijkheid. Ik ben op mijn hoede voor christenen, doordat er vaak realisme en eerlijkheid ontbreekt”.
Enkele nummers worden ook live gespeeld door een gelegenheids bandje. De viering wordt georganiseerd door de Fakkelviering commissie van de Protestantse Gemeente Harderwijk.
Deze U2 viering is voor iedereen die van pop-en rock muziek houdt, of je nu een U2 believer bent of still haven’t found what you’re looking for. Van harte welkom!
Zondag 22 september van 11.30 tot 13.00
Harderwijk, de Plantagekerk, Stationslaan 136

Georganiseerd op:

Startzon 22 september 2019 om11.30Tot ongeveerzon 22 september 2019 om12.30

Locatie:

Plantagekerk
Locatie gegevens
AdresStationsstraat 136
Postcode3841 DCPlaatsHarderwijk