Kerken

Venue

Youth united

In het kort is Youth United de jongerentak van stichting ECHO Harderwijk. ECHO staat voor Evangelisch Centrum voor Hulp en Ondersteuning en is in 1982 opgericht. Het doel van stichting ECHO is het ondersteunen van kerken en gemeenten in de regio Harderwijk op het gebied van toerusting en evangelisatie. Stichting ECHO wil aanzet geven op de gebieden waar kerken niet aan toe komen. Youth United is zogezegd de jongerentak van stichting ECHO.

Missie (waar we voor staan)
Onze missie is jongeren discipelen te maken van God. Discipelen van God zijn mensen die van God houden, van zichzelf houden en van anderen houden (omschreven in Marcus 12:31-32). Deze missie is afgeleid van Gods missie aan al Zijn volgelingen (omschreven in Matteus 28:19). Onder ‘jongeren’ verstaan we de leeftijd van 11 tot en met 23 jaar. Youth United medewerkers zijn allemaal discipelen van God.

Melis Stokelaan 91-a
3842 GL
Harderwijk
0341-434248
info@youthunited.nl
http://www.youthunited.nl/

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Komende evenementen

Locatie

Youth united

Youth united