Pasen in Harderwijk

Via Youtube kun je Pasen in Harderwijk (om 20.00 uur) meebeleven via: https://www.youtube.com/watch?v=8_XwSP3sUHc. Op Youtube kun je via de chat meepraten en meedoen.

We wensen jullie een mooie Pasen in Harderwijk event!

Pasen in Harderwijk

Na het succes van het Kerst Event afgelopen december, organiseren de kerken van Harderwijk en Hierden in samenwerking met Stichting Echo: PaseninHarderwijk.nl #ikbenervoorje

Een inspirerende uitzending voor jong en oud, kerkelijk en niet-kerkelijk. Natuurlijk met muziek, maar ook het verhaal van een timmerman die een levensgroot kruis maakt, een boodschap van Martin Brand over het echte paasverhaal uit de Bijbel en nog meer. Een samensmelting van de jaarlijkse Paaszang in de haven van Harderwijk, The Passion en het online Kerst Event.

Paseninharderwijk.nl

Een feest verbindt. Of het nu gaat om een verjaardag, Koningsdag of een christelijke feestdag zoals Pasen. Het brengt mensen bij elkaar, inspireert en brengt vreugde. Maar bij elkaar komen om te vieren is nog even niet mogelijk. Des te belangrijker is het dat we online events organiseren waardoor we toch een beetje met elkaar verbonden zijn. Vanuit die gedachte is ook het Paas Event ontstaan, georganiseerd door de verschillende kerken uit Harderwijk en Hierden.

#ikbenervoorje

Maar kijk niet alleen, voor zover de maatregelen het toestaan, nodig je buren, collega’s, vrienden of familie uit om samen te kijken. Wees er voor elkaar, want ook Paseninharderwijk.nl vier je samen.

Wat? Online Paas Event Paseninharderwijk.nl
Wanneer? 1e paasdag 4 april 2021 om 14:30 en 20:00
Waar? Paseninharderwijk.nl en HK13.TV

Kruis en / of bemoediging weggeven?

Kruisjes
Na dit Paas event willen we 40 mensen een Kruisje geven. Wie, in Harderwijk, gun jij het kruis van verlichting? Geef zijn of haar gegevens hiernaast door. Wij kiezen 40 verhalen uit en zorgen ervoor dat het kruis wordt afgeleverd of je mag hem zelf afgeven.

Andere wens
Onder het motto van #ikbenervoorje willen we mensen die het moeilijk hebben bemoedigen door iets voor ze te doen, bijvoorbeeld de tuin opknappen, een wandeling maken, schoon maken of iets anders waarmee diegene wordt geholpen. De mooiste wensen kiezen we uit om met groepjes jongeren te gaan uitvoeren. Geef hiernaast aan welke wens je hebt voor iemand die het nodig heeft.

Contact?

  • Heb je een vraag over dit evenement?
  • Wil je graag weten wie er achter Geloven  in Harderwijk zit?
  • Wil je volgende keer ook graag mee helpen met organiseren?
  • Heb je een vraag over het geloof?

Stel je vraag hiernaast en wij helpen je graag verder!