Passion Harderwijk 2022

7 april

Passion Harderwijk

Met concert van

MARIEKE SLEURINK

Belangrijke informatie

Passion Wake
van 9 tot 19:00 uur
Kerkplein bij de Grote Kerk

Passion Wandeling
19.00 tot 19.45
Vanaf de Grote Kerk

Passion Concert
20:00-21:15
Plantagekerk

PASSION HARDERWIJK

Ken jij The Passion? Heb je de wandeling met het kruis op TV wel eens gezien? Dit jaar gaan we dat ook in Harderwijk doen! Op donderdag 7 april is het Kruis van de Passion in Harderwijk en is er in de avond een Concert van Marieke Sleurink

Live stream Passion Wandeling

De Passion Wandeling is hieronder live te volgen! Daarnaast zijn de Passion Wandeling en het concert live te zien op Kerkdienstgemist en CAI 707

DAGINDELING

From9:00 UURTo19:00 UUR

Passion WakeGrote kerk

Plein van hoop

Om 9 uur staat het kruis van de Passion bij de grote kerk. Je bent hier van harte welkom om even stil te staan, een gebed te doen of om een brief van hoop en verwachten te plaatsen bij het kruis. Ook de scholen zijn uitgenodigd om hier langs te komen

From19:00To19:45

Paas WandelingVanaf de Grote Kerk

Passion Wandeling

Om 19.00 pakken we het kruis op en maken we een wandeling door de stad. In gedachte, in een goed gesprek, samen beleven we de tocht, ieder met zijn eigen gedachtes

From20:00 uurTo21:15

Marieke SleurinkPlantagekerk

Passion Concert

In de Plantagekerk wordt het Passion Concert gegeven door Marieke Sleurink. Tijdens het concert gaan we van de geboorte van Jezus tot zijn opstanding. Een prachtig mooi concert waar we je graag voor uitnodigen.

PASSION WANDELING

Om 19.00 uur start de Passion Wandeling. Met het kruis willen we in stilte een wandeling lopen. De route zie je hiernaast. Je kunt voor jezelf besluiten om mee te lopen of om ergens langs de route te kijken.

De wandeling start bij Kerkplein bij de Grote Kerk in de Binnenstad. Verzamelen is vanaf 18.30 uur. We lopen vervolgens de volgende route:

  • Kerkplein
  • Vijhestraat
  • Boulevard
  • Vismarkt
  • Kleine marktstraat
  • Hoogstraat
  • Hondegatstraat
  • Donkerstraat
  • Smeepoortstraat
  • dan naar de Plantagekerk

Om 20.00 uur start het concert van Marieke Sleurink. Je bent van harte uitgenodigd om dit bij te wonen. Natuurlijk is het ook mogelijk om één van de twee te doen.

Ik wil graag helpen met(Vereist)

AANMELDEN VRIJWILLIGER

Voor Passion Harderwijk zijn we nog op zoek naar vrijwilligers.

Plein van hoop

Vanaf 9 uur in de ochtend tot 19.00 uur staat het Passion kruis op het plein bij de Grote Kerk. Daar kunnen mensen de hele dag door even aankomen. Stil staan, een kaartje schrijven, in gesprek gaan, vragen beantwoorden. Hiervoor zoeken we gastvrouwen en gastheren.

Passion Wandeling

Daarnaast hebben we tijdens de Passion wandeling nog wat hulp nodig als we de weg oversteken, om vooraan de route te lopen.

Passion concert met Marieke Sleurink

En rondom het concert kunnen we ook nog wat mensen gebruiken.

Wil jij ons helpen? Meld je dan aan!