Victory | Het hele verhaal

Muziek van Nederlandse bodem, opwekking en psalmen van nu, Dans, Theater en Kunst in 1 avond! Victory is een avondvullende theater- en muziekvoorstelling waarin het hele verhaal van de Bijbel aan bod komt. Deze avond wordt begeleid door bekende artiesten, zoals Pearl Jozefzoon, de VICTORY-band o.b.v. Joël Slagtand, het VICTORY kinderkoor, Marieke Sleurink, Ester Geelhoed e.a. Zij brengen muziek van Nederlandse bodem, Sela, Opwekking en Psalmen voor nu, gecombineerd met hedendaagse popmuziek. Ook kijkt u uw ogen uit door de mooie aanvullingen van toneel, kunst en dans.

De Bijbel is het meest gelezen, meest bestudeerde, meest gehate en meest geliefde boek ter wereld. Er zijn meer Bijbels op aarde dan er mensen zijn. Het laat Gods liefde voor alle mensen zien, ongeacht, opvoeding, ras of afkomst. Door alle eeuwen heen is de Bijbel relevant, voor elke generatie, in elke cultuur. Het is onbetwist het boek der boeken, het boek dat boven de hele mensheid uitsteekt. Hoe kan dat? Omdat er een enorm machtige God achter zit, die alles op alles zet om mensen te laten zien wie Hij is en hoeveel Hij van ons houdt.

Bereid je voor op een prachtige theaterbelevenis in het Dolfinariumtheater te Harderwijk. Laat je meevoeren met het hele verhaal van de Bijbel vanaf de schepping, de zondeval, de belofte, het verbond, de Verlosser en uiteindelijk de grote ‘Victory’! Beleef het hele verhaal, beleef de VICTORY! Het programma heeft geen pauze. De verwachte eindtijd is 22.15 uur.

Lees meer

Nieuwe informatie en toevoegingen aan het programma vind je op: https://www.facebook.com/Victoryhetheleverhaal

tickets: https://www.truetickets.nl/victory


Georganiseerd op:

Startvrij 23 maart 2018 om19.30Tot ongeveervrij 23 maart 2018 om22.00

Locatie:

Dolfinarium
Locatie gegevens
AdresStrandboulevard Oost 1
Postcode3841 ABPlaatsHarderwijk