Victory 2018

Victory 2018

Victory is een avondvullende theater- en muziekvoorstelling waarin het hele verhaal van de Bijbel aan bod komt. Deze avond wordt begeleid door bekende artiesten, zoals Pearl Jozefzoon, Ralph van Manen, Elvis E. en Talitha Nawijn. Zij brengen muziek van Nederlandse bodem, Sela, Opwekking en Psalmen voor nu, gecombineerd met hedendaagse popmuziek. Ook kijkt u uw ogen uit door de mooie aanvullingen van toneel, kunst en dans.

Wilt u ook een item maken of artikel schrijven over Victory 2018 en heeft u daarover vragen? Neem dan contact op via: info@victoryharderwijk.nl

De Bijbel is het meest gelezen, meest bestudeerde, meest gehate en meest geliefde boek ter wereld. Er zijn meer Bijbels op aarde dan er mensen zijn. Het laat Gods liefde voor alle mensen zien, ongeacht, opvoeding, ras of afkomst. Door alle eeuwen heen is de Bijbel relevant, voor elke generatie, in elke cultuur. Het is onbetwist het boek der boeken, het boek dat boven de hele mensheid uitsteekt. Hoe kan dat? Omdat er een enorm machtige en liefdevolle God achter zit, die alles op alles zet om mensen te laten zien wie Hij is en hoeveel Hij van ons houdt.

Bereid je voor op een prachtige theaterbelevenis in het Dolfinariumtheater te Harderwijk. Laat je meevoeren met het hele verhaal van de Bijbel vanaf de schepping, de zondeval, de belofte, het verbond, de Verlosser en uiteindelijk de grote ‘Victory’!

Beleef het hele verhaal, beleef de VICTORY!

Het programma heeft geen pauze. De verwachte eindtijd is 21.45 uur.

Overzicht optredende artiesten:

Koop nu je kaarten

Voor een avondvullend theater- en muziekvoorstelling

Het hele verhaal van de Bijbel aan bod komt, op 23 en 24 maart 2018 in het Dolfijnentheater in het Dolfinarium in Harderwijk.

Praktische informatie

Aanvang: Vrijdag 23 maart en Zaterdag 24 maart 2018, 19:30 uur
Locatie: Dolfinarium , Strandboulevard Oost 1, Harderwijk (Theaterkoepel)
Einde: 21:45 uur

Looproutes vanaf parkeerterrein

Share this post