Gezocht Gastgezinnen

Gezocht Gastgezinnen

Beste gemeenteleden,

Het kerstwandeltheater zal op 13 en 14 december in Harderwijk van ’s middags tot ’s avonds plaatsvinden. Het is een wandeling van ongeveer twee uur door de stad van onder leiding van een gids. De bezoekers worden meegenomen door het kerstverhaal dat door ruimt 250 acteurs, zangers, muzikanten en dansers tot leven wordt gebracht. De verwachting is dat een paar duizend mensen een ticket voor dit theater zullen kopen. Het is dan ook een enorm spektakel waar veel vrijwilligers bij betrokken zullen zijn.

Wat op dit moment nodig is: Onze vraag is of er gezinnen zijn die in de nacht van 13 op 14 december mensen te logeren kunnen hebben die meewerken aan dit event. Het zou ontzettend fijn zijn als er in alle kerken gastgezinnen zijn voor de medewerkers .

U kunt zich opgeven via: www.kerstevent.info

En natuurlijk bent u van harte welkom om zelf ook medewerker te worden. Geeft u zichzelf op via dezelfde website bij het kopje ‘meewerken’ formulier. Vult u vooral de tabs ‘voorkeur voor …’ in en als u zich als gastgezin opgeeft kunt u dat vermelden in het vak ‘opmerkingen/vragen’

Share this post